Over ons

Het pralifino concept


Niks is standaard bij Pralifino, alles is minutieus uitgekiend, met oog voor detail. Hier vind je zowel een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag, als pralines met een bedrijfslogo. Zelfs vrijgezellenavonden in functie van chocolade behoren tot de mogelijkheden.

De ambachtelijke chocolatier Pralifino wil in alles wat ze doen er uit springen. Hun pralines zijn kleiner dan doorsnee en met ingrediënten als ondermeer munt en citroengras trekken ze resoluut de kaart van vernieuwende smaken.
Dat deze aanpak loont is heel duidelijk.in de chocoladewereld


Igor, Gaël & Hugette, de drijvende krachten achter Pralifino, hebben een duidelijke visie op ondernemen: uniek zijn en topkwaliteit leveren. Ook het interieur van de winkel springt er uit: verrassend strak en trendy met een reusachtige toonbank waar alle pralines netjes uitgestald liggen, vergezeld van een bordje met meer uitleg over de smaken.

Die smaken mogen gerust verrassend genoemd worden: uiteraard vind je er pralines met klassieke vullingen, maar evenzeer ingrediënten die er toch wel uit springen, zoals verse Marokkaanse munt uit de eigen kruidentuin, citroengras uit Tanzania, karamel met zeezout omhult in zijn dolce jasje. En dat is nog maar een kleine greep uit het ruime assortiment.

Voor elk wat wils


De pralines zijn ook een stuk kleiner dan doorsnee en wegen slechts tussen de 8 en 10 gram. Wie dus een kilo pralines bij Pralifino koopt, gaat naar buiten met een doosje +/- 110 stuks! Ideaal om al die verschillende smaken eens uit te proberen. Daarbij is ook een boekje voorzien zodat je weet wat je degusteert.


De doosjes zelf volgen ook dezelfde strakke lijn: vierkant, in zwart of witte uitvoering. De pralines zelf kunnen echter wel gepersonaliseerd worden en ook voor de afwerking zijn er verschillende mogelijkheden met een unieke tekst of lint.
Pralines met een bedrijfslogo, een specifiek thema of exclusieve geschenkverpakkingen behoren allemaal tot de mogelijkheden.